رستوران لوکانتا مایا را بشناسید:
به نظر میرسد که سرآشپز «دیدِم شِنول» (Didem Şenol) دقیقاً میدانسته که استانبول دلتنگ چه غذاهایی است و از زمانی که «لوکانتا مایا» که یک رستوران محلی با منوی ساده و خلاصه از غذاهای جدید ترکی و دستورهای خاص فصلی است را بازگشایی کرده، توسط بسیاری از افراد در داخل و خارج از کشور مورد تحسین قرار گرفته و طرفداران بسیاری برای خود پیدا کرده است. خوراکهایی مثل «مِجوِش» (mucver) و «زوکینی فِریترز» (zucchini fritters) از محبوبترین غذاهای این رستوران هستند به طوری که شِنول دستور پخت آنها را روی آینهی بخش غذاخوری نوشته است تا مشتریان دیگر از او سوال نکنند. ماهی خاردار کاراملی و پرتقال هم یکی دیگر از غذاهایی است که مقاومت در برابر سخت به نظر میرسد.
درباره این سایت